jueves, 22 de enero de 2015

Nadal de rossinyols!

Hola rossinyolets! Com han anat les vacances de nadal? A nosaltres ens han sentat realment bé!

Durant el Nadal hem quedat un parell de dies, ja que en els dies especials cada una es quedava amb la família. Tot i així vam trobar un parell de dies per fer una sortida. El primer dia vam anar a veure el Circ sobre gel de Girona. Realment ens va agradar moltíssim, vam riure i vam cantar i tot! 

Us deixo una foto del Circ de Nadal de Girona amb uns quants patinadors a pista.

A la setmana següent vam decidir anar a patinar sobre gel amb un altre rossinyol de Palafrugell, la Manal, que és la rossinyol de la Judith, una amiga meva de la universitat. La Manal era una experta en el patinatge sobre ge ja que hi va cada any amb l'escola i la Maica va caure un parell de cops però tot van ser riures.  

Se les va veure molt còmodes a les dos parlant i crec que poden arribar a ser amigues ja que tenen la mateixa edat i a la mínima ja van començar a parlar, tot i ser molt tímides. Aquí us deixo una de les fotos del dia que vam anar a patinar.


He de dir que fins el dia 31 la Maica esta a Filipines, però abans de que marxes vam quedar i vam avançar feina que havia de fer a Filipines de vacances, a més a més ens vam fer el carnet de biblioteca i es va poder endur un llibre per llegir, ja que li agrada molt llegir. Així doncs fins al febrer no podré penjar un altre post.

Molts petons rossinyolets! I abrigueu-vos que fa molta fred!

No hay comentarios:

Publicar un comentario